Poparchiefdag groot succes!!

De Kick Off van het Poparchief Groningen op zaterdag 18 november was een groot succes! De opening werd verzorgd door Harry Rijnbergen en Frank Schaap (vj SF&L). Zij leverden voor de opening een videoclip getiteld Blockhead. De groep Benjamin B vertolkte speciaal voor deze gelegenheid een aantal nummers van de Groninger sixtiesband The Ro-d-Ys. Vanaf half twee 's middags waren er optredens in het RHC gebouw van onder meer Audiotransparent, The Javelins, Krause en Lou Leeuw Band. Ook Awkward i, Mount Hagen, Linde Nijland en Tiedo speelden akoestische sets in de kantine van het RHC gebouw. Ook was er een expositie van de privécollectie van Koen van Krimpen en van popmateriaal dat al bij de archieven ligt. Bij de inbreng is prachtig popmateriaal binnen gekomen. Een deel van het materiaal zal in het nieuwe jaar op de website te bewonderen zijn. Kijk bij het onderdeel Podia / Festivals bij KickOff Poparchief Groningenvoor foto's van de dag!

De Kick Off van het Poparchief Groningen op zaterdag 18 november was een groot succes!

De opening werd verzorgd door Harry Rijnbergen en Frank Schaap (vj SF&L). Zij leverden voor de opening een videoclip getiteld Blockhead. De groep Benjamin B vertolkte speciaal voor deze gelegenheid een aantal nummers van de Groninger sixtiesband The Ro-d-Ys.

Vanaf half twee 's middags waren er optredens in het RHC gebouw van onder meer Audiotransparent, The Javelins, Krause en Lou Leeuw Band. Ook Awkward i, Mount Hagen, Linde Nijland en Tiedo speelden akoestische sets in de kantine van het RHC gebouw.

Ook was er een expositie van de privécollectie van Koen van Krimpen en van popmateriaal dat al bij de archieven ligt.

Bij de inbreng is prachtig popmateriaal binnen gekomen. Een deel van het materiaal zal in het nieuwe jaar op de website te bewonderen zijn.

Kijk bij het onderdeel Podia / Festivals bij KickOff Poparchief Groningenvoor foto's van de dag!