Poparchief Groningen zoekt eindredacteur

Taken en verantwoordelijkheden Je bent verantwoordelijk voor het bewaken, aanpassen en coördineren van het redactieproces van de website. Je bent in staat zelfstandig, maar in samenwerking met projectcoördinatie, een volledige redactie op te zetten en de redactieleden te begeleiden. Tevens vervul je een actieve rol in het versterken van de positie van de website. Je bent een gezicht van het Poparchief Groningen naar buiten en hebt een representatieve taak richting lezers, redactionele contacten, media en andere geïnteresseerden. Profiel Als ideale kandidaat heb je een overtuigende kennis van de popmuziek in stad en provincie Groningen heb je ervaring binnen een redactie bij voorkeur als hoofd- of chef- redacteur in de mediasector, bij voorkeur bij een of meerdere webredacties. Je bent innovatief en hebt vooruitstrevende ideeën. Je beschikt over een redelijke kennis van online media, je hebt een goed netwerk binnen de lokale en nationale muzieksector en je bent ondernemend ingesteld. Je werkt gestructureerd en bent goed in staat het redactieproces efficiënt in te richten. Je bent in staat op inspirerende wijze leiding te geven aan de vrijwillige redactieleden. Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau. Daarnaast ben je breed inzetbaar en ben je in staat pr-activiteiten op te zetten in samenwerking met de projectcoördinatie. Wij bieden naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden een prettige werkplek in een jong en gedreven team. De standplaats is Groningen. Interesse? Informatie kun je inwinnen bij mevrouw E. Iwema afdeling Personeelszaken, tel: 050 5992000. Sollicitaties (brief en CV) kunnen gericht worden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., t.a.v. Vacature Eindredacteur Poparchief Groningen. Einddatum inzenden sollicitatie: 1 augustus 2007

Taken en verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor het bewaken, aanpassen en coördineren van het redactieproces van de website. Je bent in staat zelfstandig, maar in samenwerking met projectcoördinatie, een volledige redactie op te zetten en de redactieleden te begeleiden. Tevens vervul je een actieve rol in het versterken van de positie van de website. Je bent een gezicht van het Poparchief Groningen naar buiten en hebt een representatieve taak richting lezers, redactionele contacten, media en andere geïnteresseerden.

Profiel

Als ideale kandidaat heb je een overtuigende kennis van de popmuziek in stad en provincie Groningen heb je ervaring binnen een redactie bij voorkeur als hoofd- of chef- redacteur in de mediasector, bij voorkeur bij een of meerdere webredacties. Je bent innovatief en hebt vooruitstrevende ideeën. Je beschikt over een redelijke kennis van online media, je hebt een goed netwerk binnen de lokale en nationale muzieksector en je bent ondernemend ingesteld. Je werkt gestructureerd en bent goed in staat het redactieproces efficiënt in te richten. Je bent in staat op inspirerende wijze leiding te geven aan de vrijwillige redactieleden. Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau.

Daarnaast ben je breed inzetbaar en ben je in staat pr-activiteiten op te zetten in samenwerking met de projectcoördinatie.

Wij bieden naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden een prettige werkplek in een jong en gedreven team. De standplaats is Groningen.Interesse?
Informatie kun je inwinnen bij mevrouw E. Iwema afdeling Personeelszaken, tel: 050 5992000. Sollicitaties (brief en CV) kunnen gericht worden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., t.a.v. Vacature Eindredacteur Poparchief Groningen.

Einddatum inzenden sollicitatie: 1 augustus 2007