Aanmelding sluit donderdag 23 juni om 12.00 uur

Promofoto GRONDSLAG

Meld je aan voor ontwikkeltraject GRONDSLAG

GRONDSLAG, een unieke samenwerking tussen poporganisaties ESNS, SPOT, Vera, Simplon, Noordstaat, Paradigm, KopjeK, EM2 en POPgroningen, is op zoek naar nieuwe en enthousiaste deelnemers voor traject 22/23.

Deelnemers worden gekoppeld aan een van de betrokken poporganisaties en krijgen een cultureel seizoen lang coaching, inzichten, tips en tricks van professionals uit de muziekindustrie. In de vorm van individuele coachingsessies en vier gezamenlijke meet-ups werken de deelnemers aan de ontwikkeling van hun muzikale loopbaan. De inhoud van het traject wordt mede gevormd door de behoeften van de deelnemende act.

Wie kan zich aanmelden?
Deelnemers van GRONDSLAG komen uit provincie Groningen. Het traject is geschikt voor live-acts van alle genres, die eigen muziek maken. Daarnaast is het van belang dat de act gedreven is en openstaat voor muzikale, inhoudelijke en zakelijke/ondernemerschap ontwikkeling plus coaching, samenwerkingen en feedback.

Wat deelnemers zeggen
In juni ronden de eerste deelnemers Rommy Gabay, Bee Sting, Alexander Moto, DOR, Eliza, D-Sire, Jos Lok en Waterleaf hun GRONDSLAG traject af. Max en Laura van D-Sire: ”Dankzij GRONDSLAG hebben we de basis kunnen leggen voor onze live act. Onze coach Cynthia (CYNN) heeft ons geholpen met het vinden van onze live sound. Met behulp van de GRONDSLAG sessies hebben we die sound weten te finetunen en contacten binnen de scene kunnen leggen.”

Over GRONDSLAG
Specifiek ontwikkeld om ruw muzikaal pop, electronic en urban talent van Groningse bodem op maat te helpen ontwikkelen, onderscheiden, zelfredzamer te worden en handvaten mee te geven. Om zo beter uitgerust te zijn om te werken aan een duurzame muzikale loopbaan. Jaarlijks ondersteunt GRONDSLAG 8 acts ten behoeve van hun ontwikkeling. De manier waarop dit gebeurt is geheel afhankelijk van de behoefte van de deelnemer. GRONDSLAG is grofweg voor acts die Kunstbende en Popsport ontgroeid zijn, maar waarvoor Hit The North en deelname aan de Popronde nog een brug te ver zijn. Met dit traject zetten de betrokken organisaties zich in voor een duurzaam popklimaat in de provincie Groningen.

Aanmelden kan tot donderdag a.s. 23 juni 12.00 uur via www.grondslag.org/open-call